Dárcovské kampaně

Zisk ze všech prodaných Vestiček použijeme k nákupu služeb nebo hmotných věcí sloužících na podporu dětí v pěstounské péči a pěstounů. Jedná se o takové nákupy, které nemůžeme provézt ze státních dotací, ale přesto jsou pro kvalitní poskytování našich služeb velmi důležité. 

Kampaň č. 5 autobus  na výlet do Jihlavy/ cílová částka 6000

Každoročně absolvujeme společně s pěstouny i dětmi vzdělávací víkendy. V době, kdy se pěstouni vzdělávají, jedou děti společně s vedoucími na výlet do ZOO nebo do zábavního parku. Náklady na tento výlet bohužel nemůžeme platit z žádných dostupných dotací a proto jsme se rozhodli požádat příspěvek na autobus, který nás do ZOO dopraví. 

Kampaň č. 4 nákup světla na diskotéku/celková částka 3000,-

Pokud "naše" děti na táborech opravdu něco milují, jsou to diskotéky. Aby mohla být pořádná diskotéka, musíte mít pořádné disko světlo a naše děti jsou zvyklé na pořádné párty. Proto jsme se rozhodli v další kampani vybrat 3000,- na nakoupení nových disko světel, protože ty staré už nás pomalu opouští. Všem dárcům děkujeme! 

Kampaň skončena 18.4.2021 Všem dárcům děkujeme!

Kampaň č. 3 - nákup Buttonu - raznice na odznaky/ celková částka 2500,-

Jestli je opravdu něco, k čemu se pěstouni i děti v letošním roce upínají, je to letní dětský pobyt na 10 dní na naší oblíbené chatě Slovance. Pokud to COVID dovolí, rádi bychom s dětmi letos vyráběli památeční odznaky se zavíracím špendlíkem a na to potřebujeme raznici, která je dokáže vyrobit. A právě o tom je, kampaň č. 3.  Všem dárcům už teď děkujeme!

Kampaň ukončena: 2.4.2021! Děkujeme!



UKONČENO Kampaň č.2 NÁKUP KNIH ŽIVOTA /celková částka 2600,-

Pro děti v pěstounské péči je jejich osobní historie často černou dírou. I když se pěstouni snaží k tomu tématu přistupovat obezřetně, někdy je potřeba sofistikovanějšího nástroje, než je jenom rozhovor dítěte. Knihy života umožňují pěstounům, ale i sociálním pracovníkům pracovat systematicky na identitě dítěte a postupně mu tak odkrývat jednotlivé etapy jeho života, se kterými z nejrůznějších důvodů sami děti neumí nebo nechtějí pracovat. 2 nakoupené knihy poputují k přechodným pěstounkám a 2 zůstanou k použití dlouhodobým pěstounům. Všem dárcům děkujeme. 

Odkaz na knihy života: Cestou Necestou aneb Kniha Života | Velký Vůz Sever (velkyvuz-sever.cz)

Kampaň ukončena 29.3.2021 Všem dárcům děkujeme!


UKONČENA 15.3.2021 - VŠEM DÁRCŮM DĚKUJEME!

Kampaň č. 1 - nákup terapeutických karet /celková částka 2000,-

Děti v pěstounské péči mají spoustu specifických potřeb a jednou z nich je potřeba specifického přístupu při vedení rozhovoru o důležitých životních tématech a milnících (rodiče, vztahy apod.). Jednou z metod, kterou můžeme dětem tyto rozhovory, které jsou pro ně velmi důležité, usnadnit, je použití terapeutických karet. Ty jsou ale velmi drahé a pro pěstouny i organizace často nedostupné, proto jsme se rozhodli požádat o pomoc Andělské vestičky, jejichž prodejem bychom rádi na nákup těchto karet přispěli. O jaké karty se jedná, se můžete dozvědět například zde. https://www.b-creative.cz/terapeuticke-pomucky


Kariérové diáře pořízené z první kampaně

Kontakt: Bc. Tereza Zítková, zitkova.vesta@email.cz, tel.721 004 268

Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky